fbpx

ETERNITY PROFILSYSTEM

Eternity er et av våre beste profilsystemer. Elegant, kraftfull og solid er nøkkelegenskaper. Systemet leveres med kraftige nylonhjul med kulelager. Disse er delvis skjult i bunnprofilen for å skape et delikat og elegant uttrykk.

Modellen har også avsporingssikring inkludert. Systemet leveres med mulighet for justering av høyde, samt justering av anslag mot vegg.

BRUKERVENNLIGHET

Eternity er et solid profilsystem, med kraftige profiler. Disse er velegnet til bruk ved større skyvedører, og benyttes ofte til skyvedører over standardhøyde 250cm.

KOMBINASJONSMULIGHETER

Eternity-systemet er blant markedets mest fleksible, og leveres skreddersydd på dine mål.

Du bestemmer selv bredde og høyde, slik at produktet passer perfekt hos deg.

Velg selv om du ønsker skyvedørene med en hel dørfylling eller som en kombinasjon av ulike dørfyllinger. Gi dine skyvedører et uttrykk som passer deg.

UTVIDELSESMULIGHETER OG EKSTRAUTSTYR

Eternity-systemet kan kombineres og utvides med praktisk ekstrautstyr etter dine behov. Velg det lille ekstra som gjør dine skyvedører perfekt.

SPROSSER

Sprosser er tilgjengelig som tilvalg, og kan leveres som limesprosser og delesprosser. Velg ditt uttrykk, vi tilbyr både horisontal og vertikal inndeling.

SOFT-CLOSE DØRDEMPERE

Soft-Close (demping) er tilgjengelig som tilvalg, og sikrer en myk og behagelig lukking av skyvedørene.
I praksis fungerer dette på samme måte som soft-close på en kjøkkenskuff. Når man skyver skyvedørene for lukking, vil soft-close aktiveres. Skyvedørene trekkes da automatisk mot veggen, og forblir mot vegg.

ETERNITY EXCLUSIVE

Eternity-Exclusive er en oppgradert utgave av Eternity-profilsystemet, og er tilgjengelig som tilvalg.
Systemet kjennetegnes av de samme unike egenskapene som nevnt over, men leveres i tillegg med:

EXCLUSIVEPAKKE

Pakken består av børstelister til å tre på sideprofilene. Denne kommer i mellom skyvedørene og vegg, når skyvedørene står i lukket posisjon. Børstene bidrar også effektivt til å tette ujevnheter mellom vegg og skyvedør, og er en effektiv måte å holde støvet borte.

OPPGRADERT SKINNESYSTEM

Skinnesystemet leveres med bunngående hjulsystem, og bidrar til at skyvedørene kan senkes lengre ned enn standard. Med dette skapes et rent og moderne uttrykk uten forstyrrelser. Skinnesettet er dessuten særdeles lavt byggende, og passer perfekt dersom du skal tråkke over skinnen, som for eksempel ved bruk i walk-In eller som romdeler.

POSISJONSHOLDERE

Pakken består av posisjonsfjærer, som sikrer at du enkelt kan plassere dørene tilbake i ønsket posisjon etter bruk. Dørene vil da holde sin posisjon, også ved mindre ujevnheter.

HØSTSALG I SEPTEMBER

Wishlist 0
Continue Shopping
0