Chat with us, powered by LiveChat

SLIDE SKYVEDØRSGARDEROBER PÅ NETT

Tilpasses alle bredder inntil 240cm

Ved bredder mellom 80-240 cm, er det mest vanlig å benytte 2 dører. Vi skreddersyr dine skyvedører på inntil 240 cm bredde og opptil 250 cm høyde.

Tilpasses alle bredder inntil 360cm

Ved bredder mellom 240-360 cm, er det mest vanlig å benytte 3 dører. Vi skreddersyr dine skyvedører på inntil 360 cm bredde og opptil 250 cm høyde.

Tilpasses alle bredder inntil 480cm

Ved bredder mellom 360-480 cm, er det mest vanlig å benytte 4 dører. Vi skreddersyr dine skyvedører på inntil 480 cm bredde og opptil 250 cm høyde.

SLÅ TIL PÅ GODE TILBUD – HVER DAG BÅDE PÅ NETT OG I BUTIKK

Uansett hvordan du foretrekker å handle skyvedører og garderobe-innredning, har vi alltid ekstra gode tilbud på skyvedører og innredning til garderobe!

Sjekk ut dagens tilbud på nett og slå til her!

NYHET! GARDEROBE I REKORDFART NÅ TILGJENGELIG

Uansett anledning – har du nå muligheten til å imponere med en skreddersydd drømmegarderobe på rekordtid! Skynd deg og bestill!

Se tilgjengelige alternativ – klikk og bestill her!

Tilpasset dine behov og ønsker

SLIDE – BERGENS STØRSTE LOKALE PRODUSENT AV SKYVEDØRER

Slide åpnet dørene i Åsane tilbake i 2011. Siden den gang har både gamle og nye kunder funnet veien til oss, på jakt etter sin drømme-garderobe på skreddersøm- og valgt Slide som sin foretrukne garderobe-leverandør! Tusen takk til alle som har bidratt!

Besøk gjerne også vår hjemmeside – denne finner du her

VI KAN BEST HJELPE DEG I VÅRT SHOWROOM I ÅSANE

Besøker du oss i vårt showroom i Åsane, treffer du profesjonelle og dedikerte mennesker som gjerne hjelper deg med din garderobeløsning. Her vil du  kunne få hjelp med alt fra planlegging, til ferdig levert og montert løsning!

Her finner du adresse , samt åpningstider for vårt showroom denne uken

 

Updating…
  • Du har ingen produkter i handlekurven.