Du har ingen produkter i handlekurven.

FOR DEN KRESNE

En elegant og robust møbelinnredning som rommer det meste. Alle skrog, sidestammer og hyller leveres utelukkende i 19 mm tykkelse med ABS-list i forkant for best kvalitet.

Velg selv innhold i seksjonene blant kurver, faste hyller, uttrekkbare hyller, buksehengere, skohyller og våre kvalitetsskuffer med selvinntrekk og soft-close (demper).

Fleksibel og praktisk: Leveres med stammer i hvit utførelse. Andre fargevalg på forespørsel. Alle kurver ruller mykt på nylonhjul og har egen stoppfunksjon som hindrer kurven i å falle ut. Alle kurver tåler en vektbelastning på hele 15 kg og vi tilbyr 30 års funksjons-garanti fra produsent.

Fleksible løsninger med masse av plass:

SLIDE MØBELINNREDNING

Skap orden med en elegant og tidsriktig garderobeløsning som dekker alle dine behov for oppbevaring, pent pakket inn i ett møbel.

Oppdag og bli kjent med vår bestselgende møbelinnredning

ROLLER TRÅDKURVSYSTEM

Markedsledende trådkurvsystem med unike funksjoner for den innredningsbevisste. Stort utvalg og mange kobinasjonsmuligheter

Utforsk og bli inspirert av det Norskproduserte Roller-systemet

SYSTEMPAKKER – LAVPRIS

Enkle og praktiske garderobeinnredninger til en særdeles hyggelig pris. Velg selv en innredningspakke som dekker dine behov og budsjett.

Sjekk ut våre populære innredningspakker her

FLEKSIBEL INNREDNING GIR BEDRE ORDEN

Wishlist 0
Continue Shopping