fbpx

Utnytt plassen maksimalt!

Uansett om du har stor eller liten plass til oppbevaring, er det viktig å utnytte plassen godt.

Vi tilbyr innredningsløsninger som enkelt kan tilpasses de fleste mål, og som kan hjelpe deg å dekke dine oppbevaringsbehov.

Vi tilbyr alt fra våre enkle standardsystem til funksjonelle Roller trådkurvsystem og ikke minst våre elegante møbelinnredninger, som er blant markedets mest fleksible kvalitetsløsninger.
Valget er ditt.

Stort utvalg – i alle prisklasser

Hos oss kan du velge blant flere forskjellige innredningssystemer, og ingen kjenner dine behov bedre enn deg selv. Enten du er på jakt etter kurver, hyller, skuffer, eller kanskje bare garderobestenger. Vi har det du trenger for å lage den perfekte innredningsløsningen som passer for deg. La deg inspirere av våre løsninger, vi har noe for alle og enhver.

SLIDE INNREDNINGSKOLLEKSJONER
SLIDE MØBELINNREDNING

Skap orden med en elegant og tidsriktig garderobeløsning som dekker alle dine behov for oppbevaring, pent pakket inn i ett møbel.

Oppdag og bli kjent med vår bestselgende møbelinnredning

ROLLER TRÅDKURVSYSTEM

Markedsledende trådkurvsystem med unike funksjoner for den innredningsbevisste. Stort utvalg og mange kobinasjonsmuligheter

Utforsk og bli inspirert av det Norskproduserte Roller-systemet

SYSTEMPAKKER – INNREDNING TIL LAVPRIS

Enkle og praktiske garderobeinnredninger til en særdeles hyggelig pris. Velg selv en innredningspakke som dekker dine behov og budsjett.

Sjekk ut våre populære innredningspakker her

0