Chat with us, powered by LiveChat
BLI SLIDE-FORHANDLER

Vår ambisjon om å tilby det BESTE- for de FLESTE -handler om å treffe så mange målgrupper som mulig – til markedets BESTE BETINGELSER.
Som Slide-forhandler vil du kunne dra fordel av en kortreist produksjon direkte fra BERGEN og OSLO, leveranser i REKORDFART – og ikke minst våre FANTASTISKE PRODUKTER.

HVEM KAN BLI FORHANDLER?

Alle. Men; vi forutsetter at du er genuint opptatt av å levere 100% kvalitet i omgang med kunder, at du er ærlig og samvittighetsfull – og alltid stiller kundens behov som førsteprioritet. Du forstår viktigheten av fornøyde kunder – og er resultat og løsningorientert.

HVA KREVES FOR Å BLI FORHANDLER?

Du må være registrert selvstendig næringsdrivende, eller være villig til å bli det.
Det forventes også at du har erfaring fra salg og/eller kundebehandling – gjerne fra interiør/møbel-bransjen. Om du allerede driver din egen fysiske butikk, eller ønsker å starte en, er det også en fordel. Du må også disponere egen bil.

HVORFOR BLI FORHANDLER?

Sammen utvikler vi en modell som er tilpasset dine ønsker og behov – akkurat som våre garderober. Du får tilgang til velprøvde populære produkter av høy kvalitet, som er etterspurt i markedet. Du slipper å ta økonomisk risiko og kapitalbinding- vår produksjon er ferdig etablert og finspisset gjennom 10år. Gode IT-systemer sikrer minimalt med papirarbeid for deg, slik at du kun kan fokusere på våre felles kunder istedet. Enkelt og effektivt. Markedsføringsmateriell tilgjengelig.

ER DET KRAV OM KAPITAL VED OPPSTART?

Nei, vi opererer ikke med kapitalkrav. Du kjøper produktene hos oss – etter at du har solgt dem til sluttbruker.

ER DU ETABLERT FORHANDLER/PRODUSENT IDAG?

Hos oss er alle velkommen – også konkurrenter. Vi tilbyr markedets BESTE BETINGELSER, og det vil overraske oss stort om ikke vi kan produsere dine ordrer minst like rimelig – om ikke rimeligere. Slipp unna personalansvar, og dyr kapitalbinding som varelager, banklån og kreditter.

VI GLEDER OSS TIL Å HØRE FRA DEG

Send oss en kort forespørsel, så kommer vi tilbake til deg så snart som mulig. Alle henvendelser blir behandlet 100% fortrolig og konfidensielt.

error: