Kundesider

HAR DU DU HANDLET HOS OSS?

Send oss korrekte mål på din ordre

Har du fått sjekket mål og er klar for å sette din ordre i produksjon?
Send oss dine mål her.

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på din tilbakemelding, både ris og ros mottas med takk.
Din opplevelse er viktig for oss, og vi ønsker alltid å bli bedre.
Kontaktside

KUNDEVEILEDNINGER

 Slide Måleskjema for utfylling

Det er enkelt å måle opp dine skyvedører. Last ned vedlagte måleskjema her, og fyll ut mål som anvist på illustrasjonene. Husk at lysmål er åpningen som dørene skal dekke, det totale målet som gjelder for skyvedører, topp og bunnskinner.
Last ned måleskjema her.

Salgs og leveringsbetingelser

For å få til en gjensidig god handel for begge parter, fremlegger vi alltid ut våre komplette salgs og leveringsbetingelser sammen med ordren. Vi anbefaler alltid å sette seg inn i disse, og dersom det er noe uklart, anbefaler vi at du tar kontakt med oss for oppklaring. Disse finner du her.

Monteringsveiledning Slide Skyvedører

Det er flere framgangsmåter for å montere en skyvedørsgarderobe, og framgangsmåten vil variere noe ifra sted til sted. Vi har utarbeidet monteringsveiledning for skyvedører med illustrasjoner, for å gi en veiledning på hvordan man går fram for å montere skyvedørene.
Denne finner du her.

Monteringsveiledning Slide Innredning

Det er flere framgangsmåter for å montere innredning, og framgangsmåten vil variere noe ifra sted til sted. Vi har utarbeidet monteringsveiledning for skyvedører med illustrasjoner, for å gi en veiledning på hvordan man går fram for å montere skyvedørene.
Denne finner du her.

TRENGER DU HJELP TIL FRAKT OG MONTERING?

 Vi tilbyr Frakt og levering hjem til deg

Vi frakter gjerne dine varer mot tillegg, i hele landet. Varene blir da sendt til din adresse. Normalt blir varene levert på gateplan, med mindre annet er skriftlig avtalt på forhånd.

Vi tilbyr Montering av din nye garderobe

Vi monterer gjerne din nye skyvedørsgarderobe, og har dyktige montører. Spør oss om pris når du handler, så gir vi deg et godt tilbud på montering også.

Leveringstider ved kjøp hos oss

Normal leveringstid er 5-6 uker, men kortere leveringstid kan avtales. Vi tilbyr Slide Express, som i korte trekk innebærer at man mot tillegg, kan få ordren produsert på fra 48timer.

Er det noe som ikke gikk helt som forventet?

Gi oss en tilbakemelding

Noen ganger går ikke ting helt som planlagt. Gjør oss oppmerksom på det, så tar vi kontakt så snart som mulig, med forslag til løsning.
Send din tilbakemelding her.

Send inn reklamasjon

Dersom det er noe som du ønsker å reklamere på kan dette gjøre her.

Vårt kundesenter vil da behandle denne så raskt som mulig, og komme med en redegjørelse, og forslag til løsning. Vi ønsker at alle reklamasjoner skal løses på en god måte for våre kunder, og kan forsikre deg om en rettferdig og rask behandling av din reklamasjon.
Send inn reklamasjon her